Gorenje G·FORCE usisivači

G·FORCE usisivači
Nova kolekcija

Prijateljski nastrojeni prema vama, brutalni prema prašini

Vrhunski Gorenje G·Force usisivači troše značajno manje energije i više su efikasni, a pri tome omogućavaju vam čišćenje bez puno zamaranja i super tih rad.

Jednostavni za korištenje i ergonomski dizajnirani usisivači su dostupni u asortimanu G·Force Lite, G·Force Plus i G·Force Pro. Dolaze sa vrećicom ili bez vrećice i u različitim kombinacijama boja, koje odgovaraju vašem ukusu. Osim togam garantuju savršene rezultate usisavanja i čistog zraka (zahvaljujući HEPA filtraciji), koja je posebno cijenjena kod ljudi koji žive sa djecom, odraslima i/ili kućnim ljubimcima ... ili sa bilo kim ko treba pametna rješenja za brzo čišćenje doma.


G·Force Lite

Neka vaše usisavanje bude jednostavno! Dvostruki kanal oblika X za sakupljanje univerzalne XpandZone četke povećava površinu koja sakuplja prašinu sa tepiha, tvrdih površina i parketa.

G·Force Plus

Ovi usisivači donose optimalne rezultate čišćenja. Robusni ActiveBumper štiti namještaj i aparat, što pomaže da imate jednu brigu manje.

G·Force Pro

Za najbolje rezultate modeli iz Pro asortimana donose visoko odzivni TouchControl LED osvjetljeni displej sa pet prethodno podešenih programa koje možete birati.

XpandZone četka
ActiveBumper
TouchControl displej

Kako rade?