Ion generation fridžeri sa zamrzivačem

Treba vam svježina? Nema problema.

Ion Generation frižideri osiguravaju potpunu svježinu namirnica, bez obzira na to šta u njima čuvate i koliko često ih otvarate.

Gorenje IonGeneration frižideri i zamrzivači dizajnirani su za maksimalnu svježinu.

Njihov IonAir sa MultiFlow 360˚ tehnologijom kontinuirano osvježava vazduh kako bi simulirao prirodnu mikroklimu i pružio savršene uslove skladištenja.

Uz pametne funkcije prilagođene korisniku, neprimjetno se prilagođavaju vašem životnom stilu

Bez obzira koliko često otvarate vrata frižidera, AdaptTech održava optimalnu temperaturu i održava vašu hranu u savršenom obliku.

Sprečava nakupljanje mraza

NoFrost Plus sistem hlađenja sprečava nakupljanje mraza i eliminiše odleđivanje. Sada dostupan i sa integrisanom HiddenHandle ručkom.


Maksimalna svježina

AdaptTech tehnologija
Frižider koji prepoznaje vaše navike
Ovaj pametni sistem je razvijen kako bi održao optimalnu temperaturu u frižideru bez obzira na njegovu upotrebu. Kada su vrata otvorena, temperatura se iznenadno podiže i hrana je izložena "termalnom šoku" koji potpomaže da hrana propada brže. Frižider konstantno prati i analizira način na koji ga koristite. Na osnovu toga, on može predvidjeti kada ćete otvarati vrata firžidera i prije nego to i uradite, smanjit će temperaturu za 1 ili 2 °C kako bi obezbjedio da temperatura bude konstantna i da hrana ostane svježa i puna nutritivnih sastojaka.
NoFrost Plus tehnologija
Bez zamornog odmrzavanja
Jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu, postavljen u zamrzivačkom dijelu, sprječava nakupljanje leda i smanjuje potrošnju energije, dok u frižiderskom dijelu, održava idealnu mikroklimu za svježu hranu. Kruženje joniziranog zraka sprječava isušivanje hrane i zadržava vitamine i minerale.
Skrivena ručka
Elagantno i lako za održavanje
Stilska skrivena ručka je intergisana u vrata frižidera kako bi osigurala elegantan moderni izgleda, koji se uklapa u stil svake kuhinje. Jednostavan dizajn osigurava lagano čišćenje i održavanje.
Inverterski kompresor
Pouzdan, tih i dugovječan
InverterCompressor je mnogo tiši, ima duži životni vijek i više je ekonomičan od konvencionalnih kompresora. Kada se temperatura u unutrašnjosti frižidera povisi kao posljedica otvaranja vrata, inverterski kompresor brzo i efikasno hladi kako bi spriječio kvarenje hrane.
ConvertActive frižider i zamrzivač
Velika zabava može početi
ConvertActive frižider sa zamrzivačem samo jednim jednostavnim pritiskom dugmeta pretvara zamrzivački dio u frižiderski dio ili veliki ZeroZone pretinac, omogućavajući više mjesta za smještanje hrane ili napitaka.
CrispZone ladica s HumidityControl
Svježe kao u vašem vrtu
CrispZone je jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu. Niska temperatura i opcija da se prilagodi vlažnost produžava svježinu namirnicama.
ZeroZone ladica
Svježe kao da je tek iz mora
Ladica sa temperaturom oko 0 °C je idealna za čuvanje svježeg ili mariniranog mesa, ribe i morskih plodova. Produžava svježinu delikatnih namirnica i zadržava prirodnu sočnost i nutritivne sastojke.
Funkcija FastFreeze
Funkcija brzog zamrzavanja
Funkcija FastFreeze zamrzava hranu na -24 °C kako bi sačuvala većinu minerala u hrani. Nakon skoro 2 dana, funkcija se isključuje automatski i temperatura zamrzivačkog dijela se vraća na prvobitno podešenu temperaturu.
Ladica CrispActive s VitaLight osvjetljenjem
Produžena svježina
Ladica za voće i povrće sa specijalnim VitaLight svjetlom produžava svježinu hrane. Spektar narandžastog svjetla usporava prirodni proces truljenja u voću i povrću kako bi zadržao vitamine i minerale.
A+++
Top energy efficiency
All Gorenje fridge freezers are highly energy-efficient. Excellent thermal insulation and door sealing, inverter compressor, and electronic or mechanical control efficiently reduce power consumption. Fridge freezers with the A+++ energy efficiency rating use 60% less power than those in the A class.
IonAir s DynamiCooling hlađenjem
Zadržava samo ugodne mirise
Napredni ventilacijski sistem s dinamičkim hlađenjem omogućava ravnomjernu distribuciju joniziranog zraka i temperature u cijelom frižideru. Zrak obogaćen negativnim jonima oponaša prirodnu mikroklimu te svježe namirnice zadržavaju svoju svježinu puno duže. S obzirom na to da nema temperaturnih razlika, hranu možete smjestiti na bilo koju policu frižidera.
Čudesna kombinacija dva napredna sistema hlađenja: IonAir i MultiFlow 360°
Idealna mikroklima na svakoj polici
Napredna tehnologija u frižiderima oponaša prirodni proces jonizacije kako bi održao hranu svježom duži vremenski period. Negativno naelektrisani joni generisani u aparatu kontinuirano osvježavaju zrak kako bi imitirali prirodnu mikroklimu, na taj način kreira se idealna sredina za svježu hranu. Sistem ventilacije MultiFlow 360° ravnomjerno distribuira zrak s jonima kroz 14 ventilacijskih otvora kako bi temperaturu održao konstantnom na svakoj polici.
SuperCool
Brzo hlađenje poslije sedmičnih kupovina
Intenzivna funkcija hlađenja spušta temperaturu frižidera do 3 °C, što je niže u odnosu na standardnu za skoro polovinu. Kombinovano sa velikom zapreminom frižidera, ova temperatura je idealna za brzo hlađenje namirnica nakon velikih kupovina. Poslije šest sati, ova funkcija se isključuje automatski i frižiderski dio nastavlja da radi sa prvobitno podešenom temperaturom.